Телевизионната водеща Мария Игнатова посреща млад любовник пред къщата си

...
 Телевизионната водеща Мария Игнатова посреща млад любовник пред къщата си
Коментари Харесай

Любовникът на Мария Игнатова бодигард

 Телевизионната водеща Мария Игнатова посреща млад ухажор пред къщата си в кв. „ Драгалевци “. Мачото идва рано сутринта след празненството на русокоската след рождения й ден на 26 септември, видя HotArena.

Непознатият носи купища цветя и дарове, които хубавицата получи за празника си, и ги внася в дома на Игнатова.  Документираната преживелица породи клюки, че това е новият ухажор на Мария, след непредвидената й разлъка с дългогодишното й гадже Димитър Рачков.  Двамата разделяха общ покрив 10 години, а с изключение на интимни сътрудници бяха и тандем на екрана.

Проверка на „ Галерия “ откри, че тайнственият мачо е нейният следващ телохранител, който от години се грижи за сигурността й, както и да идва в точния момент за многочислените си задължения. Той бил един от най-доверените хора на водещата и мълчал по всички въпроси свързани с работодателката му.

Раздялата на Мария и Рачков обгърната в загадъчност тъй като никой от двамата не разяснява нищо. Според един от най-достоверните клюки е, че русокоската отказала да подари Митко с дете. Тя все се оправдавала, че щом не се е случило толкоз време, значи Господ по този начин е решил. Смятала, че на 38-години е късно да сменя памперси и синът й Виктор е изцяло задоволителен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР